Již po několik let nabízíme profesionální a komplexní služby v oblasti vína. Poskytované služby jsou určeny nejen pro zákazníky ze segmentu GASTRO/HORECA, ale také pro vinotéky, firemní a korporátní klientelu či privátní zákazníky.
V současném, silně konkurenčním prostředí je atraktivní nabídka vín spolu s kvalitním servisem jedním z faktorů, který významně ovlivňuje celkový pohled hostů na vaši restauraci. Rádi vám pomůžeme nejen s výběrem vín, ale také s podporou prodeje, zaškolením personálu, prostě se vším co je důležité, aby se vína dobře prodávala.
Poskytované služby:
Návrh, sestavení a tisk vinného lístku dle individuálních potřeb klienta
Kolikrát jsme již slyšeli větu: "U nás se moc vína neprodává" . Věřte, že pokud společně sestavíme nabídku vín s rozmyslem, bude fungovat. Ono vytvořit vinný lístek s tím, že do něj "nasypeme" vína bez toho, abychom se zamysleli nad tím, jaký typ restaurace dotyčný provozuje, jaká je kupní síla v daném městě či co je vůbec schopen personál nabídnout , je sice velmi pohodlné, ale takový přístup zpravidla nefunguje. Proto je potřeba nabídku vín vytvořit stejně pečlivě, jako když připravujete své menu. Příkladů, kde se vhodnou nabídkou vín podstatně zvedl prodej máme celou řadu. Spokojenost zákazníků je přece na prvním místě a navíc z ní můžete profitovat.
Doporučení vín k pokrmům dle menu klienta
Vinný lístek máme a teď je jen potřeba doladit jaké víno nabízet a podávat k jednotlivým pokrmům. Doporučení vín k nabízeným pokrmům bývá často podceňované. Ve většině běžných restaurací není obsluha natolik odborně způsobilá, aby dokázala hostům vhodné víno k jídlu doporučit . Nebo se stydí prostě jen komunikovat. Je to zcela běžný jev, vždyť každá restaurace si nemůže dovolit zaplatit profesionála (sommeliera), který by tuto funkci plnil. Proto je potřeba obsluze trochu pomoci a prostě vína k jídlům přiřadit. Snoubení vín s pokrmy může být přímo ve vinném lístku nebo musí mít obsluha možnost v případě potřeby nahlédnout do příslušných materiálů.
Zaškolení personálu (s důrazem na vybraná vína, správný servis a psychologii prodeje)
Pomůžeme vám zvýšit odbornou způsobilost vašeho personálu. Není důležité, aby personál znal všechny vinařské oblasti Francie, všechny odrůdy vín nebo jaké ročníky byly skvělé, musí však znát alespoň základní informace o vínech, která má nabízet a jejich správný servis. Produktové zaškolení je tedy nezbytné a my vám ho v rámci našich služeb rádi poskytneme. Dobře zaškolený a motivovaný personál brzy pochopí, že prodej vín může být i pro ně významným finančním přínosem ve formě spropitného. Školení probíhá v provozovně nebo přímo u vybraného vinaře, kde má personál možnost vidět, kde a jak se víno vyrábí a hlavně nasát atmosféru. Věřte, že pak je servis úplně o něčem jiném. Podle našich zkušeností se u takto proškoleného personálu zvýšil prodej vína od 30-50%. Aby personál nezapomněl na to co se naučil, jsou součástí školení také skripta do kterých má v případě potřeby možnost nahlédnout nebo si čas od času některé věci znovu zopakovat.
Spolupráce tzv. „na zkoušku“ – klient má možnost bez rizika vyzkoušet naše produkty a služby a poté se rozhodnout pro spolupráci
Už vám někdo nabídl, že můžete jeho služby bez závazku vyzkoušet? Věříme si a proto vám nabízíme možnost spolupráce na zkoušku. Po určitou, předem dohodnutou, dobu můžete vyzkoušet naše služby i produkty a poté se sami rozhodnete, zda budete ve spolupráci s námi pokračovat nebo spolupráci ukončíte. Je to férová nabídka? Kontaktujte nás a určitě se dohodneme.
Reference Vám rádi poskytneme na vyžádání.